blank

Biztosítsa egész évben a kívánt hőmérsékletet, egyúttal teremtsen kellemesebb környezetet bármely helyiségben az LG légkondicionálók segítségével! Energiatakarékos, különféle kialakítású termékeink segítségével személyre szabottan biztosíthatja otthona megfelelő hőmérsékletét, amivel kényelmesebb és egészségesebb környezetet teremthet. Az LG klíma készülékek termék palettája választékos, egészen a kis teljesítményű klímától a nagyteljesítményű Multi Inverteres készülékekig. Kiemelkedően magas 10 év kompresszor garancia vonatkozik az LG klíma készülékekre.

További készülékek ITT
blank

A Midea klíma készülékek kiváló minőségük és rendkívül jó ár/érték arányuk miatt mára a legkedveltebbek, és a legszélesebb választékkal rendelkező márkák egyike. A lakossági és kereskedelmi készülékek piacán pedig nagyobb teret kaptak az Inverteres készülékek, melyre 5 év teljes körű garancia biztosított.

További készülékek ITT

blank
A Cascade klíma berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak: legújabb technológia, wi-fi vezérlés, kiváló minőség, energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges levegőminőség, környezetbarát működés. Megbízható, vezető klímagyártók által is használt kompresszorokkal készülnek. További készülékek ITT
blank

A minőségi motor és kompresszor alkalmazásával a TCL klíma készülékek már egészen rövid idő alatt képesek biztosítani a hűs vagy meleg levegő élvezetét. A TCL klímaberendezés energiahatékony mind a hűtés mind a fűtés területén. A TCL 180°sinus DC inverter technológia segítségével nagyobb hatékonyság és alacsonyabb fogyasztás érhető el.
További készülékek ITT

blank

A TOSHIBA klíma mindig előrelépést jelent. Friss levegőben és optimális hőmérsékleten különösen jól érezzük magunkat. A TOSHIBA klímaberendezései az Ön otthonába is elhozzák ezt az érzést. A hatékony és környezetbarát megoldások jelentősen javítják az életminőségét. Egyedülálló komfort: A Toshiba klíma berendezés rendkívül halkan üzemel, így sem a mindennapi tevékenységeket, sem az alvást nem zavarja.
Maximális hatékonyság: A berendezés különösen hatékony részterheléses üzemmódban. Mivel minden berendezés hűt és fűt is egyben, így egész évben használhatók.
További készülékek ITT

blank

A GREE klímák nyújtotta kényelem és elégedettség mellett a GREE márka térhódításához
hozzátartozik az állandó fejlesztés, megújulás, profizmus és kifogástalan elegancia. Komfortérzet, elegancia, energiahatékonyság: ezek a fő jellemzői a GREE lakossági klíma berendezéseknek. Böngéssze végig kínálatunkat, mely egyaránt kielégíti a design iránt elkötelezetteket, a technikai újdonság kedvelőit és az optimális ár-értékarány iránt érdeklődők igényeit is.
További készülékek ITT

Ajánlatkérés
close slider